Wykwalifikowany personel dbający o zdrową dietę dzieci

catering dla stolowek w szkolach

Nasz personel to osoby z pasją, stale poszerzające wiedzę na temat najnowszych technik żywienia. Dzięki temu możemy zagwarantować Państwu najwyższą jakość posiłków. Cały personel posiada aktualne zaświadczenia dopuszczające do pracy przy produkcji żywności. Obecnie nasz zespół liczy 10 osób.

Od pracowników wymagamy nie tylko doświadczenia oraz spełniania wymogów formalnych do pracy przy produkcji żywności. Staramy się także, aby ciągle podnosili oni swoje kwalifikacje w zakresie zasad i metod zdrowego i smacznego przygotowywania posiłków.

Dbamy o nasz personel, szkolimy go, aby jego umiejętności i wiedza mogły podnosić jakość świadczonych usług.

Poznaj nasz zespół!

 

Manager ds. Gastronomii: Paweł Boczkowski

Doświadczenie zawodowe w gastronomii zdobywał od momentu ukończenia nauki w tym kierunku w 1989 roku – przechodząc poszczególne stanowiska i etapy swojej kariery. Pracował jako kucharz, szef zmiany oraz szef kuchni. Jego specjalizacja i kuchnie, w których ma największe doświadczenie to między innymi kuchnia polska i kresowa, włoska, francuska oraz sushi. Ukończył studia na wydziale zarządzania, po których pełnił stanowiska kierownicze takie jak: kierownik ds gastronomii, manager operacyjny czy dyrektor zarządzający w zarządzie spółki. Zarządzał zespołami od kilku do kilkudziesięciu osób; od małych kameralnych restauracji – po ekskluzywny hotel i sieci lokali.
Jego priorytety  w pracy to bezpieczeństwo i higiena produkcji, a także wysoka jakość serwowanych potraw w oparciu o najlepsze produkty oraz dbałość o wysoki poziom usług.
Prywatnie pochodzi z Krakowa, a w Warszawie mieszka od 12 lat.
Ojciec 2-letniej córki, pasjonat snowboardu.

 

Szef kuchni: Jacek Wasielkiewicz

Ukończył jedną z najbardziej znanych szkół gastronomicznych w Polsce – Zespół Szkół Gastronomicznych na ul. Poznańskiej w Warszawie. Po uzyskaniu dyplomu, odbywał praktyki w hotelach Marriott i Sofitel Victoria, a także ma na swoim koncie 3 letni pobyt w Anglii, po powrocie z której kontynuował swoją kariera w Polsce w topowych restauracjach Warszawy.
Jego specjalizacja i kuchnie, w których ma największe doświadczenie to między innymi  kuchnia polska, śródziemnomorska i ulubiona – chińska. Z Eduservice związany jest od 4 lat.
Jego priorytety  w pracy to satysfakcja gości i uśmiech dzieci, ceni domowy smak i estetykę podania potraw.
Prywatnie pochodzi z Pruszkowa i jest ojcem 2 dzieci – uwielbia kulinaria i sporty wyczynowe.

Więcej o naszym Szefie Kuchni…

 

Współpraca i obsługa klienta: Beata Popińska

Dobry kontakt z naszymi klientami to bardzo ważna sprawa. Pani Beata jak nikt inny potrafi z uwagą wysłuchać każdego klienta i zapewnić wszystkie informacje jakie są mu potrzebne.

 

Zapraszamy do współpracy – skontaktuj się z nami i poznaj naszą ofertę jeszcze dziś!