Potrawy przygotowywane przez Eduservice są nie tylko odpowiednio zbilansowane, ale też smaczne i zróżnicowane

Dania mięsne, z drobiu, wieprzowiny i cielęciny, dania jarskie i rybne, warzywa – ze szczególnym uwzględnieniem tych sezonowych, a także zupy, to baza rozbudowanych jadłospisów Eduservice. Każda potrawa jaką wprowadzamy do menu, powstaje na podstawie testowanej wcześniej receptury, co gwarantuje jej wysoką jakość oraz powtarzalność osiąganego efektu.

W trosce o to, aby klient dostawał posiłki o najwyższym standardzie, czyli bezpieczne, smaczne i zdrowe, korzystamy ze sprawdzonych dostawców, którzy zyskali nasze zaufanie. Surowce i towary są dostarczane na bieżąco, według potrzeb i ilości zamówień, bez konieczności dłuższego ich magazynowania. Dzięki temu klienci mają pełną gwarancję świeżości dostarczanych przez Eduservice dań.

 

catering dla stolowek w szkolach

Stale doskonalimy jadłospisy

Przygotowywane jadłospisy zostały opracowane na bazie naszych wieloletnich doświadczeń oraz współpracy z wysokiej klasy dietetykami. Współpracowaliśmy z wieloma ekspertami, w tym m.in. z Instytutem Żywności i Żywienia w Warszawie, Centrum Zdrowia Dziecka oraz firmą Setpoint – Doradztwo Żywieniowe. Zaowocowało to utworzeniem jadłospisów zapewniających urozmaicone i zbilansowane pod kątem składników odżywczych i kaloryczności odżywianie dzieci i młodzieży. Wykwalifikowani kucharze dbają także o jak najlepszy wygląd estetyczny przygotowywanych potraw, aby każde dziecko z przyjemnością spróbowało serwowanych dań.

Wiedzę specjalistyczną wzbogacamy o codzienną obserwację preferencji żywieniowych dzieci. Od kilku lat za pomocą ankiet wypełnianych przez Klientów zbieramy opinie o potrawach. Ankiety są szczegółowo analizowane i służą stałemu podwyższaniu satysfakcji Klientów ze współpracy z Eduservice. Potrawy, które nie zyskały uznania odbiorców są zastępowane przez inne o podobnych wartościach odżywczych. Stale dbamy o to, aby dostarczane posiłki były nie tylko zdrowe i smaczne, ale także zróżnicowane. Dzięki kreatywności kucharzy, dania są niezwykle kolorowe i apetyczne, dzięki czemu znaczna większość z nich zostaje przez najmłodszych z radością przywitana na talerzu.

Najwyższa jakość składników i posiłków

Posiłki przygotowujemy w oparciu o najnowocześniejsze, zdrowe technologie. Wiele potraw mięsnych, rybnych oraz jarzyn gotujemy i pieczemy w nowoczesnych piecach konwekcyjno – parowych. Technologia ta pozwala zachować w potrawach większą ilość zdrowych składników oraz zapewnia niższą zawartość tłuszczu niż w potrawach smażonych w tradycyjny sposób. Specjalistyczne urządzenia gwarantują najwyższą jakość oferowanych przez Eduservice produktów.