ŚniadanieII ŚniadanieI DanieII DaniePodwieczorek
:
Poniedziałek
Śniadanie:
płatki kukurydziane na mleku,kanapka z chleba pszennego z szynka drobiową z kurczaka,świeże warzywa
II Śniadanie:
przekąski owocowo-warzywne
I Danie:
krupnik
II Danie:
pieczone udka z kurczaka, ryż basmati, fasolka szparagowa na ciepło, kompot
Podwieczorek:
kaszka kukurydziana z musem truskawkowym , jabłko
:
Wtorek
Śniadanie:
kasza jaglana na mleku, kanapka z chleba pełnoziarnistego z szynką pieczoną, świeże warzywa
II Śniadanie:
przekąski owocowo-warzywne
I Danie:
krem z marchwi z grzankami
II Danie:
naleśniki z białym serem, sosem śmietanowym i musem truskakwowym, kompot
Podwieczorek:
wafel ryżowy z pastą z cieciorki, arbuz
:
Środa
Śniadanie:
ryż na mleku , kanapka z chleba pytlowego z szynka z indyka ,świeże warzywa
II Śniadanie:
przekąski owocowo-warzywne
I Danie:
zupa jarzynowa
II Danie:
szynka duszona w sosie, kopytka, sałatka z buraków, kompot
Podwieczorek:
jogurt naturalny z domową granolą, banan
:
Czwartek
Śniadanie:
kakao na mleku, kanapka z bułki pszennej z twarożkiem ze szczypiorkiem i rzodkiewką, świeże warzywa
II Śniadanie:
przekąski owocowo-warzywne
I Danie:
rosół z makaronem
II Danie:
kotlet mielony drobiowy, dip jogurtowo- ziołowy, kasza pęczak, marchewka z groszkiem na ciepło , kompot
Podwieczorek:
budyń jaglany bananowo – kakowy , truskawki
:
Piątek
Śniadanie:
zacierki na mleku, kanapki z bułki pszennej z pastą jajeczną, świeże warzywa
II Śniadanie:
przekąski owocowo-warzywne
I Danie:
pomidorowa z ryżem
II Danie:
filet z miruny panierowany, ziemniaki , mizeria , kompot
Podwieczorek:
cisto biszkoptowe z brzoskwiniami , jabłko
:
Sobota
Śniadanie:
płatki kukurydziane na mleku,kanapka z chleba pszennego z szynka drobiową z kurczaka,świeże warzywa
II Śniadanie:
przekąski owocowo-warzywne
I Danie:
krupnik
II Danie:
pieczone udka z kurczaka, ryż basmati, fasolka szparagowa na ciepło, kompot
Podwieczorek:
kaszka kukurydziana z musem truskawkowym , jabłko
:
Niedziela
Śniadanie:
kasza jaglana na mleku, kanapka z chleba pełnoziarnistego z szynką pieczoną, świeże warzywa
II Śniadanie:
przekąski owocowo-warzywne
I Danie:
krem z marchwi z grzankami
II Danie:
naleśniki z białym serem, sosem śmietanowym i musem truskakwowym, kompot
Podwieczorek:
wafel ryżowy z pastą z cieciorki, arbuz