Wykwalifikowany personel dbający o zdrową dietę dzieci
Nasz personel tworzą młode i energiczne osoby z pasją, które stale poszerzają swoją wiedzę na temat najnowszych technik żywienia. Dzięki temu możemy zagwarantować Państwu najwyższą jakość posiłków.
Staramy się również, aby nasz zespół ciągle podnosił swoje kwalifikacje w zakresie zasad oraz metod zdrowego i smacznego przygotowywania posiłków.
Dbamy o nasz zespół, regularnie się szkoląc, aby nasze umiejętności i wiedza mogły podnosić jakość świadczonych usług.
Kierownik:
Nasz kierownik zdobywał doświadczenie zawodowe w gastronomii od momentu ukończenia nauki w tym kierunku, przechodząc przez poszczególne stanowiska i etapy swojej kariery. Od ponad 13 lat związany z profesjonalnym gotowaniem, jest kreatywnym kucharzem z zamiłowania i pasji. Poznał tajniki kuchni europejskiej i azjatyckiej, specjalizując się również w dietach owocowo-warzywnych oraz niskokalorycznych. Jego priorytety w pracy to wysoka jakość serwowanych potraw w oparciu o najlepsze produkty, dbałość o wysoki poziom usług oraz uśmiech na twarzach naszych najbardziej wymagających klientów – dzieci.
Szef kuchni:
Nasz szef kuchni ukończył szkołę gastronomiczną i doskonale zna pracę w firmach cateringowych od podstaw. Na co dzień, poza wspaniałymi posiłkami, które wychodzą spod jego ręki, jest doskonałym wsparciem dla naszego kierownika. W pracy najważniejsze jest dla niego zadowolenie dzieci, a także ceni domowy smak i estetykę podania potraw.
Obsługa klienta:
Nasza specjalistka od obsługi klienta dba o dobry kontakt z naszymi klientami, co stanowi podstawę naszych codziennych działań. Jest do Państwa dyspozycji, potrafiąc z uwagą wysłuchać każdego klienta i odpowiedzieć na wszystkie kluczowe pytania.