Specjalistyczna infrastruktura gastronomiczna, wysokie standardy i dbałość o jakość
Stale rozwijamy zaplecze logistyczne, inwestujemy w nowoczesne rozwiązania z technologii gastronomicznej, która zapewnia najwyższą jakość świadczonych przez nas usług cateringowych.
Dysponujemy nowoczesną infrastrukturą, która umożliwia przygotowanie dużej liczby posiłków każdego dnia. Piece konwekcyjno – parowe pozwalają na przyrządzenie dań bez utraty najbardziej cennych dla naszego zdrowia składników oraz ze znacznie mniejszą zawartością tłuszczu niż w przypadku tradycyjnego smażenia. Z pieców konwekcyjno – parowych korzystamy podczas przygotowywania posiłków gotowanych na parze, pieczonych czy grillowanych. Liczne funkcje pieca pozwalają nam na obróbkę termiczno – parową oraz gotowanie niskotemperaturowe.
W zakładzie działa system HACCP, czyli system analizy i kontroli punktów krytycznych, który identyfikuje, ocenia i kontroluje istotne zagrożenia dla bezpieczeństwa zdrowotnego żywności od momentu pozyskania surowców do momentu wydania posiłków. Dzięki temu jesteśmy w stanie wyeliminować zagrożenia zdrowotne, związane z żywnością w całym łańcuchu produkcyjnym – od producenta do konsumenta.
Mając świadomość jak delikatne są „brzuszki” maluchów, prowadzimy stały wewnętrzny nadzór sanitarno-higieniczny nad wszystkimi blokami żywieniowymi oraz punktami wydawczymi. Stosujemy własny system zarządzania jakością dopasowany do specyfiki naszej działalności. Standardy jakości są stale monitorowane i udoskonalane. Przygotowywane przez specjalistów Eduservice potrawy z wykorzystaniem nowoczesnej infrastruktury to gwarancja zachowania najwyższych standardów bezpieczeństwa. Wszystko to, aby zapewnić w pełni zdrowe i pełnowartościowe posiłki dla najmłodszych.
Zapraszamy do kontaktu!